NBE1000 HUDFÖRYNGRING

NBE – SUCCÉMETODEN FÖR HUDFÖRYNGRING

Upplev avkopplande behandlingar som effektivt reducerar rynkor, orenheter, ytliga kärl, akne, överflödigt fett och muskelvärk. Tillför rikligt med fukt, stimulerar lymfsystemet, förbättrar hudens spänst och ger ny lyster. Några av marknadens kraftfullaste apparaturer med avancerad teknologi kombineras med specialutvecklade serum från Nannic. Varje behandling anpassas individuellt för varje hudtyp och önskat resultat. Ett säkert och välbeprövat koncept som rekommenderas för alla hudtyper, även för känslig hud.

NBE 1000

En avkopplande behandling där elektromagnetisk energi kombineras med värme och specialutvecklade serum. De aktiva ingredienserna slussas effektivt ner på djupet i huden och ger cellerna energi. Huden stärks upp och tillväxten av nya celler stimuleras. NBE är en säker och effektiv behandling som anpassas individuellt för varje hudtyp och önskat resultat. En banbrytande metod för hudföryngring med omedelbara effekter och ger en långsiktig förbättring av hudens struktur.
Behandlingen inleds med en grundlig rengöring av huden, sedan appliceras en exfolierande keratolytisk peeling med vitt pilbarksextrakt som avlägsnar torra och döda hudceller samt förbereder huden för behandlingen. Efter det masseras cellidentiska behandlingsserum in i huden med hjälp utav ett ljummet handverktyg, vilket upplevs som en avslappnande massage. Därefter appliceras en organisk algmask som återfuktar och sluter porerna. Behandlingen avslutas med utvalda hudvårdsprodukter från Nannic särskilt framtagna för att förlänga och förbättra resultatet av behandlingen. Synligt resultat uppkommer från första behandlingen och en intensiv kur på fem gånger ger långvariga effekter.

Nbe1000 används även i massage för att få en mer djupgående effekt på muskler och vävnad.

Läs gärna mer på www.nannic.com

BEHANDLINGAR MED NBE 1000

Rynkor
Linjer
Slapp hud
Akne
Ärr

Dubbelhaka
Tunga ögonlock
Oren hud
Couperoser (ytliga blodkärl)
Pigmentfläckar

Förstorade porer
Mörka ringar under ögonen
Påsar under ögonen
Överflödigt fett