ICEPEEL

Kemisk Peeling + Cryoterapi
ICE PEEL är en avancerad behandling med omedelbar effekt. Behandlingen är en ”Quick Fix” som kombinerar potenta styrkor av kemisk peeling med cryoterapi i samma behandling.

Kemisk Peeling utförs med Mandelsyra (40%, pH 2,02) som exfolierar döda hudceller för omedelbar lyster. Talg löses för djuprengörande effekt. Behandlingen stimulerar fasthetsfibrer för fasthet och den naturliga fukten (Natural Moisturizing Factor) för ökad fukt. Huden får utjämnad struktur och uppstramad lifting effekt.
Cryoterapi utförs med Liquid Ice, IceMask, som stärker kollagen och ger omedelbar uppstramande effekt. Huden mjukgörs och återfuktas med upp till 500%. Rynkor och linjer reduceras, mörka ringar och rodnader motverkas.
 
Multifunktionell behandling för alla hudtyper
ICE PEEL är en exklusiv behandling som kombinerar väldokumenterade teknologier. En kort behandling för alla hudtyper. En unik behandling utan obehag och som levererar resultat redan efter första behandlingen. ICE PEEL kan utföras som kur eller enstaka behandling. Behandlingen främjar blodcirkulation och stärker hudens kärlstruktur. Kur vid mer långtids- och djupverkande effekt och som enstaka behandling vid behov av snabb uppfräschning.

PRO POWER PEEL

Kemisk peeling hör till de mest effektiva metoderna för att få bukt med diverse hudproblem. Pro Power Peel är Dermalogicas mest kraftfulla kemiska peeling. Denna professionella behandling kan anpassas efter olika hudtillstånd och är bland annat mycket effektiv vid ojämn pigmentering, tilltäppta porer, grov ytstruktur samt linjer och förlorad spänst. En kur på 3-6 gånger ger hållbara och långsiktiga resultat. Pro Power Peel kan även utföras som en enskild behandling med fokus på lyster och jämnare hudyta.

kemisk peeling och hudhälsa

Att måna om hudhälsan är viktigt i alla steg när det gäller hudvård - och detta är extra viktigt när det kommer till kemisk peeling. Dermalogicas förhållningssätt är att starka professionella peelingar ska arbeta med huden, inte mot den. Att hitta rätt balans av ingredienser som både ger djupgående resultat, är effektiva att arbeta med och samtidigt reducerar risken för biverkningar.

behandlingarna

Dermalogicas kemiska peelingar behandlar markanta åldersförändringar såsom linjer, rynkor och pigmenteringar. Det finns även möjlighet att behandla fet problemhud för att förbättra struktur och dämpa talgproduktion.

Med specifika och högkoncentrerade alfa- och betahydroxisyror i kombination med låga pH-värden, avlägsnas hudens yttre lager och cellförnyelsen stimuleras. De övriga ingredienserna i respektive produkt arbetar effektivt med att förbättra och balansera olika hudtillstånd.

Behandlingarna kan bokas som 30 eller 60 minuter. För hållbara resultat rekommenderas du att följa de råd om förberedande och eftervårdande hudvårdsrutiner som rekommenderas.

pro power peel 30

Passar dig som är fokuserad på själva peelingen och vill ha en tidseffektiv men kraftfull behandling. Peelingen appliceras endast på ansikte inklusive den undre käklinjen.

pro power peel 60

Perfekt för dig som vill ha både resultat och upplevelse. Peelingen appliceras på ansikte, hals och dekolletage. Behandlingen avslutas med djupgående serum, masker samt eventuell apparatur eller massage. 


Kemiska peelingar utförs inte på dig som är gravid eller ammar.

PRX-T33

PRX-T33 är en Nålfri Biorevitaliserande behandling som ger direkt uppstramning och fyllighet. Reducerar ålderstecken som rynkor/linjer och ojämn hudton. Den verkar djupt fuktgivande och ger omedelbar ”Glow”. Behandlingen kan användas över ansikte, hals, dekolletage och handryggar men är även speciellt lämplig vid behandling av bristningar, ärrbildningar och pigmentförändringar och acne. Avslutas med en Ice mask - en torr kall sheet mask. Masken förstärker collagenstimulering, lugnar rodnad hud och verkar direkt uppstramande och uppfriskande. 

 1 gång/vecka rekommenderas och du får alltid med dag och nattkräm som räcker 6-7 dagar som ersätter dina vanliga krämer de närmsta dagarna efter din behandling. Viktigt för pH-värdet efter behandlingen. 

Om du väljer att kombinera behandlingen med Dermapen behövs behandlingsintervallet förlängas till mellan 3-4 veckor mellan behandlingen beroende på ditt hudtillstånd.

 Tänk på: 
 – Avsluta eventuell retinolbehandling minst 7 dagar innan behandling med PRX-T33. Efter avslutad behandling kan användningen av retinol återupptas. 
– Avstå från behandling med PRX-T33 direkt efter rakning eller vaxning. 
– Avstå om du är gravid eller ammande. 
– Undvika solen under 48 tim efter behandlingen.