BEHANDLINGAR

Hos mig erbjuds du hudvårdsbehandlingar av olika karaktär.

Man kan lätt tro det är en kvinnlig grej att gå på hudvårdsbehandlingar, men behovet är likadant för män. Fixa, trixa, slappna av, bli av med hår - kvinna eller man har ingen betydelse behovet kvarstår.

Alla behandlingar bokas online, se fliken "boka online". Tyvärr ingen bokning per telefon i dagsläget.

Jag rekommenderar att du är ute i god tid med din bokning för att få den tid du vill ha. Vet du med dig att du är i behov av en behandlingstid efter kl 16:00 på vardagar rekommenderar jag dig att planera i förväg.

Avbokningar sker minst 24 timmar innan behandlingstiden, annars måste jag tyvärr debitera dig för utebliven behandling. Självklart undantag vid akut sjukdom osv. I samband med din bokning godkänner du dessa villkor.

Betalning sker med kort, kontant eller Swish.

Om du är nöjd med din behandling berätta det gärna till alla du känner, det uppskattar jag väldigt. Om det är något som du inte blev lika nöjd med, tveka inte att kontakta mig så löser vi detta på bästa sätt.

Och du - du vet väl att du även kan köpa presentkort på valfri summa hos mig? Skicka mig en förfrågan via kontaktformuläret så löser jag det! Alternativt bokar du in en tid, eller köper ditt presentkort online. Enkelt och smidigt och en uppskattad present både till jul eller andra tillfällen!

presentkorT

Du kan alltid köpa ett presentkort på valfri summa hos mig.

Använd tjänsten "köpa produkter" på bokningssidan så vet du jag finns på plats för dig. Du kan också välja att köpa presentkort direkt från bokningssidan.

FOTVÅRD

Klassisk fotvård för friska fötter -   Ca 50 min

Friskvårdberättigad behandling.

Fotbad, klippning/filning av naglar, nagelbandsputsning, borttagning av förhårdnader och en skön massage ingår. Lackning med vanligt nagellack fås om du vill, du får med dig flaskan med lacket hem.

Lägg till en liten peng och få en extra lyxkänsla i form av ett härligt paraffinbad för fötterna. Kapslar in fukten och babyfötter är ett faktum. Fötterna doppas ner i ett ljuvligt varmt paraffinbad som känns fantastiskt skönt.

LASH LIFT MED KERATIN

Behandlingen lyfter dina fransar uppåt samt färgar dina fransar och fyller dem med keratin inifrån.

Den enda du bör tänka på är att fransarna inte får tvättas under de första 24 timmarna.

Eftersom behandlingen fyller fransarna inifrån kan du, så snart behandlingen är färdig efter 24 timmar, göra precis som du brukar i vardagen. Dina fransar kommer inte att påverkas av vare sig bad, bastu, sol etc.
 

Utifrån erfarenhet räknar man med att effekten håller i sig 6-8 veckor. Men beroende på just dina fransar kan tiden variera. Man kan förlänga effekten med hjälp av en vårdande, återfuktande keratinlotion (säljs separat).
Att tänka på INNAN keratinbehandlingen:
- Eftersom du inte bör tvätta dina fransar på minst 24 timmar för att keratinet ska hinna sätta sig, kan det vara en bra idé att duscha innan behandlingen.
- Kom OSMINKAD till din behandling.
Att tänka på EFTER keratinbehandlingen:
- För bästa möjliga resultat, tvätta inte fransarna på minst 24 timmar efter behandlingen.

Bryn- och fransfärg

Färgning av fransar och bryn i passande nyans till just dig. Färgen håller ca 4-6 veckor beroende på hur mycket du utsätter dig för sol. Ansning av bryn ingår i brynfärgen.

Jag vaxar alternativt plockar med pincett.

Har du linser måste dessa plockas ur innan jag färgar ögonfransarna. Inga ögonfransar färgas med linser i ögonen. Detta på grund av att färgen kan tränga in bakom linser och orsaka onödig irritation.

Har du aldrig färgat dig förr och är tveksam till om du är känslig mot färgen, kontakta mig så gör vi ett allergitest innan behandlingen.

M PICAUT SIGNATURMASSAGE ansikte

Ca 60 min

En lyxig massagebehandling för ansikte, dekolletage, nacke, axlar, händer och armar. Skön avslappning och maximal effekt av M Picaut’s Ekolyxprodukter och speciella massage.

Dubbelrengöring och ansiktsmask tillsammans med djupgående massage för ansikte, dekolletage och nacke framtaget för att aktivera, lyfta och balansera din hud samt ge optimal lyster.

Samtidigt som den är djupt avkopplande ger den dig ny härlig energi!

Följande ingår utvalt efter just din huds behov:

Dubbelrengöring, peeling, M Picaut Signaturmassage med serum och mask, exklusiv Peel offmask, avslutande ansikts- och ögonkräm. Du får även hand- och armmassage samt skalpmassage.


Kan betalas med Epassi friskvård.


Ansiktsbehandling mini

Ca 45 min

En kortare behandling med fokus för det som är ditt behov. Ingen massage eller brynplock. En djuprengöring och boost för din hy, och såklart en skön stund för dig.

Ansiktsbehandling medi

Ca 60 min

Rengöring, hudanalys, peeling, djuprengöring av porerna sk portömning, massage, mask, serum och dag- eller nattkräm beroende tid på dagen för behandling. Jag skräddarsyr alltid behandlingen efter dig och din huds behov.

ansiktsbehandling maxi

Ca 90 min

I denna behandling får du allt, en riktigt skön och lyxig stund! Längre tid på varje moment och du hinner verkligen gp ner i varv och koppla av. Du strålar inifrån och ut efter denna behandling.

Rengöring, hudanalys, peeling, djuprengöring av porerna sk portömning, brynansning, akupressur och ansiktsmassage, serum samt dag- eller nattkräm beroende på tid på dagen för behandling.

pro power peel 30

Passar dig som är fokuserad på själva peelingen och vill ha en tidseffektiv men kraftfull behandling. Peelingen appliceras endast på ansikte inklusive den undre käklinjen. En kur på mellan 3-6 ggr rekommenderas för ett mer hållbart resultat.

Pro power peel 60

Perfekt för dig som vill ha både resultat och upplevelse. Peelingen appliceras på ansikte, hals och dekolletage. Behandlingen avslutas med djupgående serum, masker samt dag eller nattkräm. En kur på 3-6 ggr rekommenderas för ett mer hållbart resultat.

Mesoeclat

Mesoeclat är en föryngrande skinrejuvenation behandling med omedelbart resultat. Mesoeclat är en enkel och effektiv peel-behandling som kan användas på alla hudtyper. Kombinationen av exfolierande syror och efterföljande antiageampull med vitaminer och organisk silicon ger ett optimalt resultat!
Behandlingen avslutas med en lugnande och återfuktande mask och därefter kräm.

Minimum två veckor rekommenderas mellan behandlingarna om du väljer att köra en intensiv kurbehandling. En kur på mellan 3-6 ggr rekommenderas för ett mer hållbart resultat.

Behandlingen stimulerar
-Förnyelsen av hudcellerna
-Ger lyster och förbättrar hudtonen
-Mjukgör huden på djupet
-Minskar rynkor och fina linjer

nbe 1000

Ca 70 min

NBE 1000 är en världsnyhet som öppnar en helt ny värld av möjligheter! Tillsammans med specialutvecklade produkter ökar den genom ett elektromagnetiskt system näringsupptaget och syretillförelsen till cellerna som då öppnar sig och låter krämerna gå ner på djupet i huden. Den upplevs, utöver dess fantastiska resultat, som en ljuvlig energigivande massage. Med hjälp av radiofrekventa vågor ändras spänningen i kroppens celler och skapar vibration. Det gör att kanalerna öppnas upp i huden, vilket möjliggör för krämerna att gå ner på djupet och arbeta.

Ansiktslyft på EN behandling.

För resultat som varar länge rekommenderas kur och upprepande behandlingar.

70 min inklusive totalupplevelsen med masken.

ICEpeel - kemisk peeling

ICE PEEL är en avancerad behandling med omedelbar effekt. Behandlingen är en ”Quick Fix” som kombinerar potenta styrkor av kemisk peeling med cryoterapi i samma behandling.

Kemisk Peeling utförs med Mandelsyra (40%, pH 2,02) som exfolierar döda hudceller för omedelbar lyster. Talg löses för djuprengörande effekt. Behandlingen stimulerar fasthetsfibrer för fasthet och den naturliga fukten (Natural Moisturizing Factor) för ökad fukt. Huden får utjämnad struktur och uppstramad lifting effekt.

Cryoterapi utförs med Liquid Ice, IceMask, som stärker kollagen och ger omedelbar uppstramande effekt. Huden mjukgörs och återfuktas med upp till 500%. Rynkor och linjer reduceras, mörka ringar och rodnader motverkas.