SÅHÄR ÄR DET...

Min tonårsdröm om att arbeta som hudterapeut har blivit sann. Efter 20 års övervägande utbildade jag till hudterapeut vid Hudvårdshögskolan IBS i Stockholm med examen i juli 2018.

Huden som kroppens största organ har alltid fascinerat mig, jag älskar alla sorters krämer, masker, serum och att få kroppen på det stora hela att vara det bästa den kan.

Skönhet kommer från så mycket mer än att sminka på ett lager utanpå. Om Du jobbar på det du har så blir det så himla bra resultat. Det är lite samma princip som med träning, dessvärre räcker inte en gång om året för att bli vältränad. Man måste hålla i och skaffa sig rutiner man kan leva med efter de förväntningar man har på sin hud. Du kan tvätta ansiktet med tvål, men då kan du förvänta dig resultat därefter... Resultat kostar och kommer aldrig gratis. Mirakelhy på ett dygn är lika sant som att tappa 10 kg på en vecka. Huden speglar hela dig, hur du sover, äter, stressar och lever ditt liv.

Hos mig hoppas jag att du får en skön och avkopplande stund och kanske en smula kunskap och nytänkande med dig hem också. Att ta hand om sig själv är en bra investering.  Du är den viktigaste personen i ditt liv.

Välkommen -  det är du värd!

PS. #cskin på Instagram och checka gärna in på Facebook då du är på besök hos mig. Tackar!