INNAN BESÖKET

Ibland kan det vara bra att veta lite innan du besöker mig.

Helt enkelt några tips och trix på vägen för att du ska känna dig helt trygg och avslappnad inför ditt besök. Har du frågor så hör av dig såklart.
 

  • Innan ditt besök för fotvård kan det vara bra att ta ett par "luftiga" byxor eller något som går att dra upp över knät. Annars kan du bara dra av dig brallorna och hänga i en filt under tiden jag jobbar med dina fötter. Ett tips kan vara att själv ta bort eventuellt nagellack, då får du mer tid till det du vill fokucera på i behandlingen.
  • Innan färg av fransar och bryn vill jag att du har plockat ut dina linser om du har sådana. Risken att färgen tränger bakom linsen är stor och det kan orsaka onödig irritation av ditt öga. Vet du med dig att du är känslig av naturen så hör av dig till mig så allergitestar vi färgen på dig innan behandling.
  • Innan vaxning låter du håret växa ut minst 0,5 cm för bästa resultat. Gärna längre. Håret växer i olika cykler och ju mer hår som fått chans att komma upp,  ju mer hår avlägsnas. Peela gärna huden dagen innan vaxning. 24-timmarsregeln är bra att minnas. 24 timmar efter vaxning; inga parfymerade produkter, ingen sol, inget bad, inget pill i onödan. Vet du med dig att du är känslig, låt det gärna gå 48 timmar. Klicka dig gärna vidare här på sidan och läs mer om just hår och vaxning.
  • Till alla typer av ansiktsbehandlingar kan du komma precis som du är!
  • Alla behandlingstider är cirkatider, ibland krävs det något längre tid och ibland något kortare.